zaterdag 14 oktober 2017

Samenwerken voor het goed doel

Wij tellen af naar De Warmste Week, nog 66 dagen te gaan.
De Warmste Week wordt georganiseerd door Studio Brussel. Onze school werd als goed doel voorgesteld door enkele lieve buurtbewoners van Bredene. Iedereen die wil kan een bijdrage leveren en mee helpen bouwen aan de toekomst van onze jongens.
Vandaag gingen het eerste en het zesde leerjaar van IBIS samen aan de slag voor De Warmste Week. Naast de loopwedstrijd (zaterdag 21 oktober in Bredene) en de fuif ( vrijdag 27 oktober in het Kursaal van Oostende) kregen wij ook het idee om snoepzakjes te verkopen. Deze snoepzakjes moesten natuurlijk nog gemaakt worden. Daarom werkten de jongens van het zesde leerjaar samen met de jongens van het eerste leerjaar. De jongens van het eerste leerjaar mochten de snoepjes in de zakjes steken onder het toeziend oog van een jongen van het zesde. Deze laatste maakte het plaatje compleet door het zakje te voorzien van een lintje, het logo van onze school en een sticker van De Warmste Week. Wat een geslaagde samenwerking!  (Juf. Renke)
Afbeeldingsresultaat voor vlam warmste week

Heb je zin om zelf ook iets te doen ten voordele van IBIS? Neem dan zeker een kijkje op de website van De Warmste Week. Daar kan je jouw inzamelactie registeren en ons kiezen als goed doel!Geen opmerkingen:

Een reactie posten